Robert Ketelaar
Op 1 september 2009 ben ik Dagbesteding SMART gestart. Na 15 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven (metaalsector) heb ik de overstap gemaakt naar het speciaal onderwijs REC- 4 als leraar lassen en techniek. Dit was een leuke en zeer leerzame tijd. Na dit 4½ jaar gedaan te hebben ben ik als flexwerker gaan werken op de leefgroepen van Kwadrant Groot Emaus.
Na deze tijd als flexwerker op diverse groepen ben ik vast gaan werken op een leefgroep voor Sg LVG jongeren met diverse problematieke als AD(H)D, PDD-NOS, borderline, ODD en CD. Naast deze baan als groepsleider was ik ook Terreinwacht op Groot Emaus waar ik ’s avonds en ’s nacht aanwezig was voor de algemene veiligheid op het terrein en contactpersoon was met justitie. Ook ondersteunde ik de groepsleiders en zitwachten in geval van calamiteiten.

Mijn karaktereigenschappen zijn: Rustig, goed overzicht, communicatief sterk, zeer vindingrijk, consequent en ik heb een goed reflecterend vermogen. Door mijn lange ervaring met deze doelgroep, scholing en diverse cursussen ben ik in staat de werkzaamheden zo aan te bieden dat het aansluit bij de cliënt. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk overvraging te vermijden. Mijn hobby’s zijn: zeilen met mijn zeilboot.