Persoonsgebonden budgetten
Op deze website van de overheid vindt u uitgebreide informatie over alles wat met het persoonsgebonden budget te maken heeft.
Postbus 51 informatie van de overheid
Alle vragen over zorg en gezondheid.
Over de ervaringsleermethode
De methodiek `Ervaringsleren’ heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een structurele hulpvorm binnen vele instellingen voor jeugdhulpverlening en jeugdwerk. Het kan gezien worden als een reactie op andere © veelal verbaal ingestelde © werkwijzen. De methodiek compenseert niet de tekorten van jongeren, maar let op de positieve mogelijkheden van de jongeren, werkt aan de verbetering van het zelfbeeld, de autonomie en de sociale competentie van de jongere. Ervaringsleren biedt daarmee een nieuw perspectief aan de jongeren.
Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland (CZMN)
De coöperatie bundelt de krachten van diverse kleinschalige zorgaanbieders. Hiermee wordt de behoefte ingevuld voor deze zorgaanbieders om zich gezamenlijk te profileren richting derde partijen, zoals gemeenten en zorgkantoor.
Rundvlees op z’n boerenbest
Op de boerderij (nr. 33) naast de dagbesteding wordt rundvlees verkocht. Kom eens langs en laat je verrassen: een heerlijk stukje vlees voor een malse prijs!